Avril Lavigne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avril Lavigne

Avril Lavigne Fan Clube Hoşgeldiniz

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

avril hakkında

4 posters
YazarMesaj
awful_girl
Admin
Admin
awful_girl

avril hakkında Empty
MesajKonu: avril hakkında   avril hakkında Icon_minitimePtsi Ocak 07, 2008 8:38 am

Nasıl Besleniyor? : "Genellikle sağlıklı beslenmek için yediklerime dikkat ediyorum.Vejeteryan bir beslenme biçimim var."

Stili : "Siyah dışında bir renkte giyinmekten hoşlanmıyorum.Dickies,E.C Star gibi markaları,siyah pantolonları ve büyük metal işlemeli kemerleri seviyorum."

Favori Makyaj Ürünleri : "Benim her zaman kullandığım güzellik ürünlerinin markası ChapStick.Alexis Vogel'in eyeliner'ını da seviyorum." Avril ilgi çekici bir makyaj yapmak isterse,Jet'in Prescriptives eyeliner'ını,Asher'ın Delux rujunu kullanıyormuş.

Nasıl Spor Yapıyor? : "Koşmayı çok seviyorum.Otelde kaldığım zamanlarda jimnastik yapmam pek mümkün olmuyor.Her gün benim için irbirinden çok farklı ve hareketli.Bu neenle bir egzersiz planına uymam çok zor
buse ve yasemin

buse ve yasemin

avril hakkında Empty
MesajKonu: Geri: avril hakkında   avril hakkında Icon_minitimeSalı Ocak 08, 2008 4:36 am

saol cnm
A.Lavigne
Admin
Admin

Kadın

avril hakkında Empty
MesajKonu: Geri: avril hakkında   avril hakkında Icon_minitimePaz Ocak 20, 2008 5:02 am

saol jnm
https://avrillavigne.twilight-mania.com
hermione
Admin
Admin
hermione

avril hakkında Empty
MesajKonu: sağol   avril hakkında Icon_minitimePtsi Ocak 21, 2008 6:50 am

güzel bilgi sağol:D

avril hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics