Avril Lavigne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avril Lavigne

Avril Lavigne Fan Clube Hoşgeldiniz

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

avrillin filmi

4 posters
YazarMesaj
awful_girl
Admin
Admin
awful_girl

avrillin filmi Empty
MesajKonu: avrillin filmi   avrillin filmi Icon_minitimeCuma Ocak 11, 2008 4:18 pm

Avril; Richard Gere ile Beyazperdede...

Bruce Willis gibi yetenekli bir aktörle beraber seslendirme yaparak sinemaya ufakta olsa bi adım atan Avril Lavigne bu kez görüntülü olarakta karşımıza geliyor we başrollerini Richard Gere ile Claire Danes in paylaştıı "The Flock"adlı filmde ufak bi rol kapmayı başarıyor..

"Bunu biraz değişiklik olsun diye istedim" diyen 21 yaşındaki Lavigne ekliyor,"Ufaktan başlamak istedim,bunu ne kadar sewdiimi görün we rahat olduumdan emin olun"..Aktrislik için bi eğitmene sahip olmayan Avril sadece senaryoyu okuduğunu we nasıl olmasını düşündünüyorsa o şekilde oynadıını anlatıyor.

Richard Gere filmde şartlı tahliye edilmiş sex mahkumunun kayıp bi kızla iletişimini inceleyen federal ajanı rolünde.Avril,piyanistliin we besteciliin de üstesinden gelen aktörün ödül törenindeki sahnelerde gözüküyor.
"Richard polis we benim erkek arkadaşımı sorguluyor,bana da onun hakkında bazı sorular soruyor"diyerek açıklıyor rolünü Avril..
A.Lavigne
Admin
Admin

Kadın

avrillin filmi Empty
MesajKonu: Geri: avrillin filmi   avrillin filmi Icon_minitimeC.tesi Ocak 12, 2008 3:40 am

saol haber için
https://avrillavigne.twilight-mania.com
buse ve yasemin

buse ve yasemin

avrillin filmi Empty
MesajKonu: Geri: avrillin filmi   avrillin filmi Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 9:11 am

saol cnm
cemrelove2
Moderatör
Moderatör
cemrelove2

Kadın

avrillin filmi Empty
MesajKonu: Geri: avrillin filmi   avrillin filmi Icon_minitimePerş. Nis. 24, 2008 7:36 am

bunu öğrenmem işyi olduuu arklardan duyuyordum ama merakta ediyordumm doğrusuu

avrillin filmi
1 sayfadaki 1 sayfası